073 751 40 47

Magnesium heeft mijn leven gered

Nadat ik mijn baan kwijtraakte was ik erg verdrietig, na een maand vond men dit genoeg. Kreeg officieel het stempeltje depressief en werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.

 

Dit was het begin van, naar mijn beleving, jaren hel. Kreeg steeds meer medicatie.....het ging steeds slechter. Werd herhaaldelijk gedwongen opgenomen. Op het laatst was het de professionals wel duidelijk dat opnames het van kwaad tot erger maakte. Men besloot mij in crisis niet meer op te nemen. Na 5 jaar besloot ik dat ik letterlijk en figuurlijk genoeg had geslikt in de GGZ. Vroeg de professionals 1 middel af te bouwen, onmogelijk vonden zij.... Had alle medicatie veel te hard nodig! Besloot dan maar alleen af te gaan bouwen.... 

Crisis
Nadat ik begonnen was te mediteren, schoot opeens de gedachte in mijn hoofd dat ik Magnesium nodig had! Begon Magnesium te slikken, de professionals dachten dat ik bij afbouw van hun medicatie in een crisis terecht zou komen...... Ik raakte niet in crisis...HERSTELDE! Als ik eens extra stress ergens van had, nam ik een voetenbadje met magnesium. Was ik even bang dat de depressie terug kwam, na een voetenbadje en wat tijd voor mij zelf voelde ik mij opknappen! Voor mij was het zo wonderlijk!!!

Magnesium oplossing
Ging mij verder in 
Magnesium verdiepen en viel van de ene verbazing in de andere. Als ik de informatie bekeek, had er zoveel in mijn ziektegeschiedenis waarschijnlijk makkelijk met magnesium opgelost kunnen worden.  De hele zwangerschap niets binnen kunnen houden,zwangerschapsvergiftiging, uit balans na de bevalling, krampen, gespannen spieren, schildklierproblemen. Waarschijnlijk heb ik in veel periodes in mijn leven een tekort aan magnesium gehad, er een ellende voorkomen kunnen worden. 

Suicidaal
Alle medicatie die ik kreeg voor mijn ernstige depressie heb ik met succes 
afgebouwd, kan mij nu een tevreden mens noemen. Waar ik van schrok is dat er in verschillende bijsluiters van de medicatie die ik van de professionals van de GGZ kreeg, suïcidaliteit als bijwerking werd vermeld. Op het eind van de medicatietijd was de gedachte aan de dood 24 uur per dag aanwezig.

Magnesiumolie oplossing
Nu ik alle medicatie aan de kant heb gedaan en alleen nog Magnesium gebruik, zijn al deze gedachtes weg!!! Ondertussen ben ik overgegaan op Magnesiumolie. Smeer mij iedere ochtend, na een warme douche van top tot teen in...... wat ben  ik gelukkig dat ik eigenwijs was en de magnesium plotseling in mijn hoofd plopte!!!

Mijn verhaal staat ook te lezen op de volgende link: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/anti-depressiva-en-magnesium/Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...