073 751 40 47

28 oktober 2013

Magnesium, de oplossing voor...

Welke punten hebben depressie, hyperactiviteit, epilepsie,autisme en de ziekte van Alzheimer gemeen? Volgens dokter Mousain-Bosc: een abnormaal hoog magnesiumtekort.Deze kinderarts, tevens magnesiumspecialiste, vertelt hoe zij op een spectaculaire manier het dagelijks leven van hyperactieve, autistische, epileptische en spasmofiele kinderen heeft verbeterd met een behandeling op basis van magnesium, een “vergeten” mineraal, maar desondanks doeltreffender en veiliger in gebruik dan vele andere medicijnen.

 

In haar boek ‘Magnesium, dé oplossing’ verklaart zij hoe het tekort aan magnesium zich ontwikkelt en waarom het zo vaak voorkomt (75% van de bevolking heeft een gebrek hieraan), wie het aangaat en waarom het dramatische gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.Boek Magnesium

ADHD
In dit boek wordt aandacht besteed aan welke ziekten behandeld kunnen worden met magnesium. Hoe men kan vermijden een hyperactief kind Ritalin te geven. Voorts welke voedingsmiddelen, rijk aan magnesium, ons van een goede gezondheid verzekeren. Welke vitamines en mineralen het rendement van magnesium verhogen en enkele smakelijke recepten voor de hele familie, rijk aan magnesium.

Een boek in eenvoudige taal geschreven en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke studies. Maar het is tevens een ontroerend verhaal over de talrijke genezingen, en daardoor is het ook een bericht van hoop geworden voor vele families.

Lees meer op: http://www.wanttoknow.nl/boeken/magnesium-de-oplossing-voor/

NB: lees ook de reacties op dit artikel.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...