073 751 40 47

Huidklachten


Een rode, geïrriteerde of jeukende huid. Een huidaandoening of allergie kan behoorlijk lastig zijn. Een behandeling met magnesium is een van de manieren om deze klachten te verlichten en zelfs te verminderen. Zo blijkt de meerderheid van de mensen met bijvoorbeeld psoriasis baat te hebben bij het gebruik van magnesiumchloride.
De behandelingen van het Magnesiumcentrum gaan huidklachten letterlijk te lijf. Ze zijn weldadig voor de huid en zorgen voor een beter en sneller herstel. Er kan gebruik gemaakt worden van de heilzame magnesium drijfbaden, de magnesium pakkingen, de magnesium massages en de Aerosol inhalatie cabine.

Transdermale magnesiumchloride behandeling van de huid verbetert systematisch de magnesiumstatus in het gehele lichaam. Het verbetert de celfuncties en de kwalitatieve functie van het immuunsysteem. Bij vrijwel alle huidaandoeningen geeft transdermale toepassing van Magnesium Chloride een verbetering van de huidstructuur.

Voor een langdurig effect kan er gekozen worden voor een magnesiumkuur.

In een onderzoek naar de toepassing van magnesiumchloride bij personen met atopisch (aangeboren) eczeem was de conclusie:
“ Het gebruik van het zout werd goed verdragen en verbeterde de beschermingsfunctie van de huid en de kwaliteit van de opperhuid, terwijl de roodheid en ontstekingsreacties afnamen (6)

Onderzoek uitgevoerd met Zechsteinzout: Zechstein Magnesium Chloride stimuleert hydratie van de huid, geeft minder huid- waterverlies door een versterkte huidbarrière en vermindert ruwheid van de huid (7)

Deze resultaten laten zien dat magnesium ionen bijdragen aan de effectiviteit van Dode Zee water bij de behandeling van ontstekingsgevoelige huidziektes” http://health.biovion.nl/wetenschappelijke-informatie-over-magnesium/.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...