073 751 40 47

Ouder worden en magnesium


Ouder worden en magnesiumGezond oud worden, dat willen we allemaal. Toch kan ouderdom veel ongemakkelijke kwaaltjes met zich meebrengen. Minder energie en weerstand, stijve spieren, hart- en vaatziekte, zomaar een aantal herkenbare klachten. Een van de veroorzakers van deze klachten is een tekort aan magnesium, een probleem waar minimaal de helft van onze bevolking mee kampt.

Mindere kwaliteit voedsel
De moderne voedingsmaatschappij en de nieuwe landbouwtechnieken zijn medeverantwoordelijk voor het feit dat er tegenwoordig minder magnesium in het voedsel zit. Daarnaast veranderen/verminderen de opnamefuncties van maag en darmen bij het ouder worden en hebben ook medicijnen en overgewicht hun uitwerking op het magnesiumtekort in het lichaam.

Steeds meer deskundigen zijn er van overtuigd dat met name een gebrek aan magnesium een hoofdrol speelt bij de afname van vitaliteit bij het ouder worden. Magnesium wordt niet voor niets ‘het geheim van gezond ouder worden’ genoemd.

Hogere leeftijd
Daarom is het aanvullen van het magnesiumtekort op hogere leeftijd van steeds groter belang. Dit kan op aangename en zeer effectieve wijze met behulp van een (voeten)bad. Het Magnesiumcentrum biedt deze producten ook aan in hun webshop. Het is ook mogelijk bij Float-u-fit een magnesiumbad te nemen. Een echte aanrader!

Concluderend: er kan gebruik gemaakt worden van het magnesium drijfbad, een magnesiumpakking, een magnesium massage of de magnesium aerosolcabine om uw magnesiumpeil weer op peil te brengen. 

Daarnaast kunt u altijd bij het magnesiumcentrum terecht met al uw vragen over magnesium. Voor een langdurig effect kan er gekozen worden voor een magnesiumkuur.Laatste nieuws

Contact

Orthenstraat 336
5211SX 's-Hertogenbosch
info@magnesiumcentrum.nl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...