073 751 40 47

In verwachting

Een zwangerschap is en blijft bijzonder. Het vraagt veel van je lichaam en een gezonde voeding is bij een zwangerschap van groot belang. Je behoefte aan magnesium is tijdens een zwangerschap verhoogd en veel (zwangere) vrouwen krijgen niet genoeg van dit mineraal binnen.
Magnesium is onmisbaar gedurende het leven, maar noodzakelijk voor:
  • Zwangere vrouwen
  • De neurologische ontwikkeling van het kind.

Van groot belang

Magnesium is van groot belang tijdens een zwangerschap. Het mineraal beïnvloedt bijvoorbeeld het geboortegewicht en de ontwikkeling van de baby op gunstige wijze, het vermindert het risico op een hoge bloeddruk bij de moeder en de kans op darmkrampen en darmkolieken bij een pasgeborene. Daarnaast kan magnesium de kans op een miskraam verkleinen en tevens de kans op een postnatale depressie verminderen. Zwanger en magnesium

Het is daarom belangrijk om tijdens een zwangerschap niet alleen extra aandacht te schenken aan foliumzuur, vitamine A, D,B6,B12 en calcium, maar ook aan magnesium. Dit mineraal zit in onze voeding, maar door moderne landbouw technieken en de moderne voedingsindustrie krijgen we niet meer genoeg magnesium binnen. Bij het Magnesiumcentrum kan een magnesiumtekort aangevuld worden door gebruik te maken van een of meerdere behandelingen. Al deze behandelingen zijn toepasbaar tijdens een zwangerschap.

Zowel de behandelingen als de thuisproducten van het Magnesiumcentrum zijn effectief bij het aanvullen van een magnesiumtekort en bieden tevens pure ontspanning. Het drijven in een magnesium drijfbad werkt zeer ontspannend. Een welkome ervaring van gewichtloosheid tijdens een zwangerschap. Daarnaast biedt het magnesiumcentrum zwangerschapsmassages met magnesium. Voor een langdurig effect kan er gekozen worden voor een magnesiumkuur. Magnesium kan, indien de klachten daartoe aanleiding geven, ook via injectie of infuus toegediend worden, bijvoorbeeld om sneller te herstellen van een hartinfarct of complicaties tijdens de zwangerschap.

Laatste nieuws

Laatste tweets @Magnesiumcentre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...