073 751 40 47

Wil zwanger worden


De vrouw die zwanger wil worden, doet er best aan al extra vitamines, foliumzuur en magnesium te nemen.

Foliumzuur helpt de defecten aan het centrale zenuwstel van de baby te voorkomen: een open ruggetje is hiervan het meest bekende voorbeeld. Je doet er best aan dit al ruim te beginnen nemen vooraleer je zwanger bent. Als een vrouw foliumzuur neemt voor (en uiteraard ook tijdens) de zwangerschap, verkleint de kans op een kind met een open ruggetje met ongeveer zeventig procent. Foliumzuur kun je zonder voorschrift krijgen bij de apotheek.

Magnesium helpt kan dan weer helpen gemakkelijk zwanger te worden, daar het de eileiders meer ontspant. Ook een vrouw die voldoende vitamines in haar lichaam heeft, is vruchtbaarder.

Om die reden is het ook niet verstandig proberen af te vallen terwijl je zwanger wil worden: bij ieder dieet kom je wel bepaalde voedingsstoffen tekort. Uiteraard kun je er wel meer op gaan letten dat je gezonder eet. Zo heeft bijvoorbeeld cafeïne een negatief effect op de vruchtbaarheid. Tracht dus niet teveel koffie, thee of cola te drinken. Een teveel aan alcohol is nooit gezond, heeft een negatief effect op je vruchtbaarheid en is bijgevolg niet enkel tijdens de zwangerschap, maar ook ervoor met mate te gebruiken. (http://www.snelzwangerwordentips.nl/zwanger-worden/wat-te-doen-als-je-zwanger-wil-worden.htm)De webshop van Magnesiumcentrum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...